Gra planszowa „ABC Miłości” na podstawie nauczania Prymasa Wyszyńskiego

Fundacja Dziedzictwo Stefana Kardynała Wyszyńskiego wydała planszową grę edukacyjną „ABC Miłości”. Gra zapoznaje z programem ABC Społecznej Krucjaty Miłości Stefana kard. Wyszyńskiego w formie znaków, których przestrzeganie buduje miłość między ludźmi, kształtuje postawę szacunku i wzajemnej życzliwości. Propaguje postawy przeciwne przemocy, przedstawia także niektóre wydarzenia z życia Prymasa Tysiąclecia. Doskonała do zabawy w gronie rówieśników i rodziny, do wykorzystania w ramach godzin wychowawczych, katechezy, w placówkach opiekuńczo-wychowawczych, świetlicach, grupach młodzieżowych np. harcerzy (w galerii zdjęcia gry).

Grę można nabyć w siedzibie fundacji lub zamówić pod adresem fundacja@wyszynkiprymas.pl za cenę 17,80 PLN/ egz. (zawiera wyłącznie koszty produkcji). Istnieje możliwość wysyłki

Fundacja Dziedzictwo Stefana Kardynała Wyszyńskiego
ul. Marsa 61, 04-242 Warszawa